Voorpagina « Site « ColofonErwin's Eftelingsite is al jaren lang een bron van sprookjes en mag zich rekenen tot een van de grotere Efteling fansites. Je vindt hier al sinds de start van de site in 1999 vele sprookjes en entertainment van het park. Natuurlijk kun je alle sprookjes uit het Sprookjesbos nog eens op je gemak nalezen. Daarnaast kun je hier ook andere sprookjes vinden, evenals de verhalen en legenden achter de grotere attracties.

Het doel van deze site is om informatie te verschaffen over de (verborgen) sprookjes en attracties. Want van veel sprookjes in de Efteling wordt maar een fragment uitgebeeld. Daarnaast komt een groot deel van het Entertainment aan bod. Erwin's Eftelingsite: de sprookjessite is een onofficiële site over de Efteling. Deze site staat geheel los van de officiële Eftelingsite. Men kan dan ook hier niet terecht voor het Efteling lettertype en foldermateriaal van Efteling etc. In 2003 is Erwin's Eftelingsite: de sprookjessite uitgeroepen tot de beste Efteling (fan)site.

Niets van deze website mag gekopieerd (hieronder valt ook het deeplinken van pagina's/foto's/flash-toepassingen) worden naar andere websites, zonder toestemming van de sitehouder, en eventuele mede copyrighthouders. Voor fotomateriaal en bepaalde teksten moet ook de desbetreffende eigenaar van de foto's/teksten/flash-toepassingen om toestemming gevraagd worden.

Als je aanvullingen, reacties en/of correcties hebt, reageer via Twitter. Alle suggesties/opmerkingen zijn van harte welkom. Deze site is het beste te bekijken met Google Chrome of Microsoft Edge. Om de simulaties te spelen heb je een Flash plug-in nodig.

Volg Erwins Eftelingsite, bron van sprookjes ook op:
X: https://twitter.com/erwinseftelings
Instagram: https://www.instagram.com/erwinseftelingsite/
T
hreads: https://www.threads.net/@erwinseftelingsite