Voorpagina « Efteling Park « Park InformatieOpeningstijden
De Efteling is dagelijks geopend. Kijk voor de meest actuele prijzen openingstijden op de officiële Eftelingsite. Hier staan de openingstijden, verwachte drukte en eventuele geplande bedrijfsevenementen vermeld. Daarnaast staat hier ook vermeld welke parkshows op welke dag worden opgevoerd en welke attracties en sprookjes dan zijn gesloten voor onderhoud. Deze informatie is, samen met de actuele wacht- en showtijden ook te vinden in de Efteling-app.

Abonnementen
Natuurlijk is de Efteling ook te bezoeken met een abonnement. Er zijn naast het reguliere abonnement ook abonnementen voor 60-plussers en mindervaliden. Dit abonnement kan aangevuld worden met een Parkeerabonnement. Deze abonnementen zijn na aankoop 12 maanden geldig. Jaarlijks is het abonnement op maximaal 14 dagen niet geldig in verband met grootschalige bedrijfsevenementen. Kijk voor alle informatie over abonnementen op de officiële Efteling site: www.efteling.com.
Met het openbaar vervoer naar de Efteling
Met de trein vanuit Nederland reis je naar 's-Hertogenbosch of Tilburg. Met de bus rijd je naar de Efteling. Voor meer trein/bus informatie zie www.ns.nl en www.9292ov.nl Vanuit België: Treinverbinding Brussel-Antwerpen-Amsterdam (elk uur). In Roosendaal is er een directe aansluiting naar Tilburg, vanaf hier zijn er busverbindingen naar de Efteling. Kijk voor meer bus informatie over de www.arriva.nl
Voor alle op deze pagina vermelde tekst geld: typefouten voorbehouden (bron: Efteling)