Voorpagina « SimulatieVoordat je begint aan de simulatie even dit: zorg dat je een Flash plugin geïnstalleerd hebt. Deze plugin kan je onder andere vinden op: http://www.adobe.nl. Sommige browsers blokkeren standaard de Flash plugin. Als de simulatie niet start/opent geef dan eerst toestemming op de Flash plugin te gebruiken.

De onderstaande simulaties zijn een eigen interpretatie van de werking van VogelRok, Villa Volta en Swiss Bob. De simulaties zijn gemaakt in samenwerking met Marwin van de Hoeve. Aan de simulatie kunnen verder geen rechten worden ontleend. De simulaties mogen op geen enkele wijze verder gepubliceerd worden zonder toestemming van de sitehouder.

De simulaties zijn qua bestandsgrootte niet groot en zullen daarom snel geladen zijn. Na lange tijd staat nu de eerste versie van de VogelRok Simulatie weer online, met instelbare drukte. Naast de reguliere sims is ook een speciale versie van de Bob Simulatie: De Winter Bob Simulatie, deze is ook in onderstaande lijst opgenomen. De originele versie van de Bob Simulatie is tijdelijk niet beschikbaar.

Kies je simulatie
   
   
   
   
   
     

Overige simulaties

Halve Mean Simulatie - Omnis Entertainment

Pardoesbeeld Simulatie - EMM Entertainment 

Impressie Bob Simulatie